• PRO TV
  • Baietii incep sa-si cunoasca pretendentele ASTAZI, la Ma insoara mama!. "Sper sa o gasesc pe Selena Gomez!"

Baietii incep sa-si cunoasca pretendentele ASTAZI, la Ma insoara mama!. "Sper sa o gasesc pe Selena Gomez!"

Baietii incep sa-si cunoasca pretendentele ASTAZI, la Ma insoara mama!. "Sper sa o gasesc pe Selena Gomez!"

Intrigile prind contur luni, la Ma insoara mama!, cand primii patru baieti si mamele lor stau fata in fata cu fetele inscrise in emisiune. 

Dornici sa scape de burlacie, Sorin, Ovidiu, Andrei si Ciprian isi pun toate sperantele in sagetile pe care Super Cupidon le-a folosit in cautarea fetelor perfecte si il vor auzi pentru prima data pe Cove spunand: ”Sa vina fetele!”.

Emotiile vor fi la cote maxime inainte de ”speed dating”, iar fiecare burlac isi va pregati un plan impreuna cu mama, pentru a testa intentiile fetelor inca de la prima intalnire. ”Sunt pregatit de intalnirea cu fetele si o sa am si ajutorul mamei. Toata lumea stie ca mamele sunt cele mai bune, ele stiu ce vor. Sper ca printre ele sa o gasesc pe Selena Gomez!”, spune unul dintre baieti inainte de intalnire.

Pentru fiecare baiat Cove a gasit fete din zone diferite si cu pretentii aparte. Ele vor avea ocazia sa descopere calitatile si defectele celui pentru care au venit, dar si sa inceapa lupta pentru cucerirea inimii lui. La finalul primei intalniri, mama va fi cea care va trebui sa elimine fata pe care nu o considera suficient de buna pentru fiul ei, iar astfel le va da foarte multe emotii fetelor si baietilor.

La juraminte, inainte! Ma insoara mama! e luni, de la 20:30, la PRO TV. 



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni