• PRO TV
  • Tensiunile continua si in marea finala Ma insoara mama!: "Mama lui se baga prea mult”

Tensiunile continua si in marea finala Ma insoara mama!: "Mama lui se baga prea mult”

Tensiunile continua si in marea finala Ma insoara mama!: "Mama lui se baga prea mult”

Reality-show-ul Ma insoara mama! ajunge in aceasta seara la final. Misiunea lui Super Cupidon Cove se va incheia, iar baietii, mamele lor si ultimele fete ramase in emisiune vor sta fata in fata pentru ultima oara.

In aceasta seara, cei opt baieti vor fi nevoiti sa decida cine sunt fetele alaturi de care si-ar dori sa intemeieze o familie. Inainte de decizia finala, fiecare mama ii va oferi baiatului o scrisoare in care va scrie care este nora perfecta in viziunea ei, insa baietii vor putea deschide plicul si afla ce-si doreste mama abia dupa ce vor spune cine este cea alaturi de care viseaza sa traiasca pana la adanci batraneti. 

Chiar daca sunt fata in fata pentru ultima data si lucrurile ar trebui sa fie clare intre ei, tensiunile dintre baieti, fete si mame nu se vor opri. Una dintre fete rabufneste si spune tot ce de-a lungul ultimelor luni nu a avut curaj sa spuna: ”Mama lui se baga mult prea mult, iar el nu este in stare sa ia singur nicio decizie. E mult prea influentat de mama lui”. In cazul unui alt posibil cuplu, viitoarea soacra este cea care iese castigatoare. ”El e prea imbarligator! Vreau sa spun asta de fata cu toata lumea: mi-as dori din suflet o soacra ca mama lui, insa un barbat ca el niciodata!”, marturiseste una dintre pretendente in episodul din aceasta seara.

Cine vor fi fetele care vor pleca din emisiune la bratul barbatului dorit, dar si pe degetul carora se va aseza in aceasta seara un superb inel de logodna, vom afla in marea finala Ma insoara mama!, de la ora 23.00, la PRO TV. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni