Se da liber la insuratoare! Cove a dat start-ul castingului pentru fete la emisiunea "Ma insoara mama!"

Data: 03 Ianuarie 2018

Dupa ce a cutreierat tara-n lung si-n lat, Cove a gasit baieti numai buni de insuratoare pentru emisiunea ”Ma insoara mama!”. 

Impinsi de la spate de mame, acestia se pregatesc sa dea ochii cu pretendentele lor. Daca vrei sa iti intemeiezi o familie si unul dintre cei inscrisi ti-a atras deja atentia, suna la 0728.188.511 si pregateste-ti toate armele pentru a-l cuceri. 

Fetelor, va astept in numar cat mai mare la casting. Am parcurs mii de kilometri prin tara si am gasit baieti numai buni de insuratoare: frumosi, muncitori, unii dintre ei au si zestre. Ei sunt pregatiti sa plece de acasa si sa isi intemeieze o familie, tot ce trebuie voi sa faceti e sa va inscrieti in emisiune si sa ii cuceriti. Prima data pe ei, dupa care pe mamele lor. Sunati la 0728.188.511 si inscrieti-va acum in reality-show-ul Ma insoara mama!”, a spus Cove

Daca ai pus ochii pe unul dintre baietii din emisiune, suna la 0728.188.511 si inscrie-te chiar acum. Un baiat numai bun de insurat si o mama de pus in rama, doar o fata mai lipseste pentru o nunta de poveste! Ma insoara mama!, in curand, la PRO TV.

Te poti inscrie AICI!


Sorin

Armand
 
Ciprian
 
Romulus

Ionut

GiulioVezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO