Se da liber la insuratoare! Cove a dat START castingului pentru fete la emisiunea ”Ma insoara mama!”

20 Decembrie 2017, 12:51


	Se da liber la insuratoare! Cove a dat START castingului pentru fete la emisiunea ”Ma insoara mama!”

Dupa ce a cutreierat tara-n lung si-n lat, Cove a gasit baieti numai buni de insuratoare, pentru emisiunea ”Ma insoara mama!”. 

Impinsi de la spate de mame, acestia se pregatesc sa-si cunoasca pretendentele. Primele viitoare soacre si-au prezentat deja baietii si le-au scos in evidenta calitatile care-i fac barbati ideali. Informatiile pot fi gasite pe www.protv.ro. Cele care vor sa ii cucereasca sunt invitate sa se inscrie in emisiune folosind formularul de pe site sau sunand la 0728.188.511.

Fetelor, va astept in numar cat mai mare la casting! Am parcurs mii de kilometri prin tara si am gasit baieti numai buni de insuratoare: frumosi, muncitori, unii dintre ei au si zestre. Ei sunt pregatiti sa plece de acasa si sa isi intemeieze o familie, tot ce trebuie voi sa faceti e sa va inscrieti in emisiune si sa ii cuceriti. Prima data pe ei, dupa care pe mamele lor. Sunati la 0728.188.511 si inscrieti-va acum in reality-show-ul Ma insoara mama!”, a spus Cove. 

Daca ai pus ochii pe unul dintre baietii din emisiune, suna la 0728.188.511 si inscrie-te chiar acum! Un baiat numai bun de insurat si o mama de pus in rama, carora o fata le lipseste pentru o nunta de poveste! Ma insoara mama!, in curand, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO