• PRO TV
  • Primii patru baieti sunt gata sa-si cunoasca pretendentele la Ma insoara mama!

Primii patru baieti sunt gata sa-si cunoasca pretendentele la Ma insoara mama!

Primii patru baieti sunt gata sa-si cunoasca pretendentele la Ma insoara mama!

Dupa ce a strabatut tara-n lung si-n lat, Cove i-a cunoscut pe baietii care, impinsi de la spate de mamele lor, isi cauta sufletul pereche in emisiunea Ma insoara mama!. Pregatiti sa faca orice pentru a ajunge in fata altarului si bazandu-se pe sprijinul mamelor, baietii sunt gata sa inceapa aventura reality show-ului. 

”Baietii din concurs sunt pregatiti sa mearga pe mana mamelor lor pentru a-si gasi sufletul pereche. Ele i-au inscris si tot ele vor decide pe parcursul show-ului ce fata ramane si cine pleaca, deci rolul doamnelor o sa fie esential. Sunt singur ca impreuna vom putea sa le aratam ca partenera potrivita chiar exista”, a spus Cove despre baietii inscrisi in emisiune. 

Ionut German (22 de ani, din sat Dumbrava, judetul Mures) este agent comercial si participa la emisiune la indemnul mamei sale, sperand sa isi gaseasca persoana potrivita. Ionut promite ca se va lasa pe mana mamei de aceasta data, pentru ca pana acum lui nu i-a reusit. Nu a adus nicio fata acasa, iar cea mai lunga relatia a lui a fost de cinci ani. Este un tip activ, sociabil, matur si isi doreste o relatie serioasa. 

Sorin Alb (39 de ani, din Baia de Aries, judetul Alba) este DJ si locuieste in continuare cu parintii lui. Ii place sa se distreze si a decis sa participe la emisiune pentru ca mama sa vrea sa-l vada asezat la casa lui, sa-si intemeieze o familie si sa lase distractiile pe plan secund. Viseaza la o partenera vesela, mereu cu zambetul pe buze, cu chef de viata, asa cum este si el. 

Al-Akkad Cosmin Giulio (24 de ani, din Bucuresti) are o afacere imobiliara si locuieste impreuna cu mama sa pentru ca, spune el, nu vrea sa o lase singura. Dornic sa experimenteze lucruri noi, a imbratisat ideea emisiunii de a-si lasa mama sa ii aleaga partenera potrivita, pentru ca aceasta vrea sa ii gaseasca o fata draguta, iubitoare, alaturi de care sa isi cladeasca un viitor frumos. 

Ciprian Bizau (33 de ani, din Galati) isi doreste o relatie serioasa si considera ca are varsta necesara pentru a se casatori. Este increzator ca prin intermediul emisiunii va cunoaste persoana potrivita. Este muncitor si sufletist, priceput la toate, ii plac dansul latino, tuningul auto si sculptura in pepeni verzi.

La juraminte, inainte! In curand, la Ma insoara mama!, Cove va ajuta opt baieti simpatici sa-si gaseasca sufletele pereche!

Ma insoara mama! - un nou reality show, difuzat in curand, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni