Fiecare baiat a profitat de timpul pus la dispozitie pentru a afla cat mai multe despre cele care le-ar putea deveni sotii. Daca unii au fost curiosi sa afle ce vicii au, altii au fost nerabdatori sa afle ce ar face fetele pentru sufletul lor pereche. 

Reality show-ul Ma insoara mama! a fost lider de audienta si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 21.5% share pe segmentul de public comercial, cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 9.3 puncte de rating si 20.1% share. La nivel national, peste 1.8 milioane de romani au urmarit primele intalniri, iar in minutul de aur, de la ora 20:55, peste 2.5 milioane de telespectatori au asistat la discutiile dintre mame, baieti si fete. 

Luni seara, Anna Lesko si Roxana Vancea s-au distrat pe buneAnna Lesko si Roxana Vancea s-au distrat aseara in quiz show-ul Pe bune?!, au incins atmosfera in platou si au facut tot posibilul sa castige banii pusi in joc pentru sustinatorii lor. La finalul celor 13 runde, editia a fost castigata de Roxana si Natanticu.

Editia Pe bune?! de luni seara a fost lider de audienta si a inregistrat 6.9 puncte de rating si 20.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 16.7% share. 

Miercuri, 28 februarie, de la ora 22:30, Monica Anghel si Toni Grecu fac echipa cu Dita si Natanticu si impreuna raspund celor mai trasnite intrebari adresate de Andi Moisescu, intr-o noua editie spumoasa Pe bune?!.