• PRO TV
  • Ma insoara mama! incepe luni, 12 februarie, la PRO TV!

Ma insoara mama! incepe luni, 12 februarie, la PRO TV!

Ma insoara mama! incepe luni, 12 februarie, la PRO TV!

Reality show-ul Ma insoara mama! incepe luni, 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV! Opt baieti haiosi si plini de viata vor incerca sa-si gaseasca perechea potrivita cu ajutorul mamelor lor, bazandu-se pe deciziile pe care acestea le vor lua pentru ei. Cove este pregatit sa fie si Cupidon, dar si un adevarat prieten pentru baieti, sa ii sfatuiasca atunci cand drumurile lor se vor impotmoli, sa ii impinga de la spate cand nu vor avea curaj si sa ii inteleaga cand deciziile lor vor fi inexplicabile.

“Sunt pregatit sa le arat acestor baieti, care inca nu si-au gasit jumatatea, ca un mariaj poate fi chiar cool, ca viata de familia e foarte frumoasa si ca sufletul pereche exista. Ei sunt tineri, vin din medii diferite, iar mamele lor sunt niste femei extraordinare. Ma insoara mama! o sa fie cu siguranta o experienta pe care nu o vor uita niciodata.”, a declarat Cove despre noul show pe care-l prezinta la PRO TV.

Cei opt baieti gata de insuratoare intra in emisiune impreuna cu mamele lor pentru a-si gasi sufletul pereche. Mama este cea care elimina fetele inscrise, baiatul avand o singura data sansa de a folosi un Joker pentru a-si salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are si el Joker si are posibilitatea oricand sa schimbe planurile mamelor si sa anuleze o eliminare din show.

Ma insoara mama! - La juraminte, inainte! – din 12 februarie, in fiecare luni seara, de la 20:30, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni