• PRO TV
  • Dana Rogoz e ajutorul lui Cupidon in emisiunea Ma insoara mama!

Dana Rogoz e ajutorul lui Cupidon in emisiunea Ma insoara mama!

Dana Rogoz e ajutorul lui Cupidon in emisiunea Ma insoara mama!

Cove a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru reality show-ul Ma insoara mama!, care debuteaza in curand, la PRO TV. Dornic sa ia deciziile cele mai bune pentru cei opt baieti pregatiti de insuratoare, Cove si-a luat un aliat care sa puncteze, cu spirit critic si din perspectiva unei femei, reactiile, deciziile si nemultumirile lor.

Dana Rogoz intra in emisiune si va fi povestitorul care va sublinia din exterior interactiunile baietilor cu pretendetele lor, dar si disensiunile care vor aparea de-a lungul show-ului intre mame si viitoarele nurori.
 
“Cove e petitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi in fiecare moment alaturi de mamele si fiii acestora in cautarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, in fata monitorului, relaxata, urmarind toate etapele prin care vor trece concurentii, sa pot trage concluziile, cu empatie si umor. Trebuia sa existe si o prezenta feminina care sa vina cu propriul punct de vedere si care sa echilibreze balanta. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grija!”, a spus Dana Rogoz despre rolul sau din emisiunea Ma insoara mama!.
 
Reality show-ul Ma insoara mama! prezinta opt baieti din medii diferite, plini de viata, dornici sa se aseze la casele lor, care sunt impinsi de la spate de mamele lor sa ia cea mai importanta decizie din viata.

Ma insoara mama! – La juraminte, inainte! – In curand, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni