• PRO TV
  • Cove testeaza in strainatate intentiile fetelor inscrise pentru cei 8 baieti din emisiunea Ma insoara mama!

Cove testeaza in strainatate intentiile fetelor inscrise pentru cei 8 baieti din emisiunea Ma insoara mama!

Cove testeaza in strainatate intentiile fetelor inscrise pentru cei 8 baieti din emisiunea Ma insoara mama!

Cove si-a ascutit sagetile de Cupidon si e gata sa le demonstreze celor 8 baieti inscrisi in emisiunea Ma insoara mama! ca dragostea adevarata exista. Pentru a testa intentiile celor inscrisi in show, Cove a pregatit un intinerariu prin care sa le urmareasca reactiile, dar si comportamentul in medii diferite: de la o intalnire pe fuga intr-un palat, un mic sejur la munte, cateva zile acasa la viitoarea soacra, pana la o deplasare in strainatate, intr-un loc cu soare, plaja si mare. 

”Am incercat de-a lungul timpului sa le testez intentiile tinerilor inscrisi in emisiunea Ma insoara mama! ducandu-i in medii diferite. Dupa prima intalnire, fiecare baiat si fetele inscrise pentru el, impreuna cu mamele, au plecat intr-un scurt sejur la munte, unde acestia au putut sa se relaxeze, sa se cunoasca mai bine, iar fetele sa se apropie de viitoarele soacre. Dupa aceasta escapada, si-au continuat periplul si au ajuns acasa la baieti pentru a vedea daca se pot adapta traiului intr-un apartament mic dintr-un oras departe de capitala, de exemplu, sau traiului la casa... dar la sat. Pentru a vedea care sunt intentiile fetelor, dar si cum se comporta in conditii diferite, i-am trimis si in strainatate, in vacante cu mult soare.”, a declarat Cove despre testele la care ii va supune pe cei 8 baieti, dar mai ales pe domnisoarele care spera sa-i cucereasca.

Pe parcursul reality show-ului, mamele vor fi cele care vor elimina fetele nepotrivite pentru baietii lor, iar fiecare baiat va avea posibilitatea o singura data sa se opuna deciziei mamei. 

Ma insoara mama! – La juraminte, inainte! In fiecare luni, din 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni