• PRO TV
  • Baietii, mamele si pretendentele de la Ma insoara mama! pleaca impreuna intr-o vacanta exotica!

Baietii, mamele si pretendentele de la Ma insoara mama! pleaca impreuna intr-o vacanta exotica!

Baietii, mamele si pretendentele de la Ma insoara mama! pleaca impreuna intr-o vacanta exotica!

In aceasta seara, la Ma insoara mama!, mamele, baietii si fetele se pregatesc pentru o ultima evadare care poate sa fie si un ultim test pentru cele care se viseaza mirese. Dupa cateva zile petrecute la munte si altele acasa la viitoarele soacre, pretendentele lui Romulus, Bobby si Ionut si-au facut bagajele si vor zbura spre tari mai calde impreuna cu cel a carui inima isi doresc sa o cucereasca, dar si impreuna cu mama acestuia. 

Inainte de imbarcare, Cove le va da vestea care va schimba bucuria de pe chipul lor in disperare: o fata va ramane acasa. In toata aceasta perioada, mamele si-au facut deja o idee despre fete si vor decide care dintre ele nu va avea parte de soare, mare si plaja. ”E foarte greu pentru mine sa las pe cineva acasa. Ele sunt ca si fetele mele, parca eu le-am nascut”, a spus mama lui Ionut in aeroport, inainte de a anunta cine este urmatoarea eliminata din show.

Tot astazi, telespectatorii vor putea vedea cum au decurs zilele de relaxare la munte pentru Sorin Alb, DJ-ul din Baia de Aries, dar si pentru Ovidiu Manta, baiatul venit din Londra pentru a-si gasi sufletul pereche la Ma insoara mama!.

Ma insoara mama! – La juraminte, inainte! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni