• PRO TV
  • Asa mama, asa fiu? Descopera intr-un interviu Mama vs. Fiu. Ce au raspuns concurentii de la Ma insoara mama

Asa mama, asa fiu? Descopera intr-un interviu Mama vs. Fiu. Ce au raspuns concurentii de la Ma insoara mama

Asa mama, asa fiu? Descopera intr-un interviu Mama vs. Fiu. Ce au raspuns concurentii de la Ma insoara mama

Cei opt baieti de la Ma insoara mama si mamele lor au acordat impreuna un interviu inedit. 

Concurentii au raspuns unui set de zece intrebari, iar opiniile lor despre fete, cereri in casatorie si casnicii nu s-au prea potrivit. 

Inscrisi de mamele lor si mizand pe deciziile pe care acestea le vor lua pe parcursul emisiunii, baietii sunt gata sa descopere calitatile si defectele pretendentelor lor, dar si sa le supuna la tot felul de incercari pentru a le testa sinceritatea.

Pana la startul emisiunii, urmareste o serie de interviuri Mame vs. Fii, acordate de participantii la Ma insoara mama


Andrei isi doreste ca viitoare lui sotie sa fie supla, inalta si... cu piele catifelata. Mama spune despre el ca va fi sotul ideal.  


Sorin isi doreste o femeie frumusica, dar nu prea tare, sa nu si-o doreasca si altii. Mama vrea o nora harnica, aranjata si credincioasa.


Mama isi doreste o nora harnica si stilata care sa stie sa faca... atmosfera. Romulus viseaza la o femeie sensibila, pendanta si iubitoare de arta.


Ciprian isi doreste ca viitoarea lui sotie sa fie vesela, inteligenta si ambitioasa. Mama isi doreste ca fiul sau si viitoare sotie sa fie fericiti, bucurosi si sa stie sa se distreze.


Ionut isi doreste sa aiba o sotie langa care sa fie fericit. Mama lui isi doreste ca sotia lui sa fie frumoasa, sufletista si harnica.



Ovidiu stie exact ce tip de femeie isi doreste, iar mama Anisoara spune ca va fi un sot care se va lasa condus si isi va adora sotia.
 


Bobby isi doreste o partenera calda si sincera, iar mama Margareta vrea o nora organizata si stapana pe situatie.

 


"Eu o sa fiu mesagerul dragostei in acest show si voi incerca sa gasesc femeia potrivita pentru baiat si nora ideala pentru soacra. ”Ma insoara mama!” este un reality show care s-a bucurat de mult succes in toate tarile in care a fost difuzat si sunt convins ca si romanii il vor aprecia. Mamele isi inscriu baietii necasatoriti, trecuti de adolescenta si care inca locuiesc in casa parinteasca, intr-o cursa care se poate termina la altar. Incercam sa gasim sotia perfecta pentru baiat cu acordul si ”sub atenta supraveghere” a mamei. Nu o sa fie usor, dar cu siguranta o sa fie o experienta de neuitat, iar cei care se vor inscrie o sa aiba parte de surprize, dar si de foarte multa distractie", a declarat Cove, gazda emisiunii Ma insoara mama.

Ma insoara mama! incepe luni, 12 februarie, la PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni